Huh? Kringloopsongs? Bestaan die dan? Ja, en ze zijn supergrappig. Wij zijn niet de enige fans van vintage, ook artiesten laten er af en toe wat over los in hun songs. En hoe tof is het om die songs dan eens te luisteren en allemaal in een playlist te stoppen? Is het altijd positief? Dat weet ik niet, het is in ieder geval heel erg grappig.

Kringloopsongs

Dit zijn de kringloopsongs die ik heb gevonden na een interessante googlesessie:

Hipster Girl – MC Lars

Junk Shop Clothes – The auteurs

Vintage Clothes – Paul McCartney

De klassieker

Thrift Shop – Macklemore & Ryan Lewis

 

Oké, dit zijn dus vier kingloopsongs. Ik weet niet zo goed wat ik van song twee moet vinden… Weet jij nog leuke nummers die ik nog ben vergeten en welke vind jij het leukst? Laat het weten in de comments!

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.