Yes, de allereerste leuker dan je denkt! In de reeks “leuker dan je denkt” wil ik vanalles laten zien wat eigenlijk leuker is dan je zou denken. Binnen het thema kringloopwinkels, maar ook duurzaamheid of iets anders. Er zijn superveel dingen leuker dan je denkt! Weet jij zelf nog iets wat leuker is dan de meeste mensen denken? Je mag altijd contact opnemen om het te vertellen en misschien schrijf ik er dan wel een blog over!

Deze week in leuker dan je denkt: kringloopwinkels!

Kringloopwinkels = stom

Kringloopwinkels zijn oud, achterhaald, stoffig, saai en vallen in dezelfde categorie als de oude bibliotheek in dat buurtje in jouw stad. Er werken alleen maar oude mensen die niets beters te doen hebben en er is alleen maar troep te koop. Toch?

Veel mensen denken zo over kringloopwinkels en denken dat ze er niets te zoeken hebben. Het is vies, een bron van luizen en stof. Toch is het inmiddels helemaal anders en is het dus leuker dan je denkt. Eigenlijk wil ik dat op mijn blog in het algemeen ook laten zien: kringloopwinkels zijn leuker dan je denkt!

Leuker dan je denkt?

Hoezo zijn kringloopwinkels dan leuker dan je denkt? Ik zal vertellen wat ik er zo leuk aan vind. Ik vind het heerlijk om even een praatje te maken met één van de medewerkers, toegewijde mensen met een hart voor de winkel. Het zijn vertrouwde gezichten! Dan kan je zoeken naar schatten: mooie dingen voor een super lage prijs. Laatst vond ik een cd van Micheal Jackson voor maar 1,50! Nog helemaal goed. Dat is nou precies zo’n schat. Daarnaast is het leuk om een duikje te nemen in de spullen van vroeger, het is super interessant en heel grappig! Gekke hoeden, rare grote jassen.. name it! Ook tussen de kleding snuffelen vind ik heel tof. Soms vind ik zo ineens een vet leuk jurkje voor een paar euro.

Ik zou nog zolang door kunnen praten over waarom ik er zo enthousiast over ben, maar daarom heb ik deze website ook opgericht. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Stay tuned en join de KringloopJunkie community!

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.