In de reeks “leuker dan je denkt” wil ik vanalles laten zien wat eigenlijk leuker is dan je zou denken. Binnen het thema kringloopwinkels, maar ook duurzaamheid of iets anders. Er zijn superveel dingen leuker dan je denkt! Weet jij zelf nog iets wat leuker is dan de meeste mensen denken? Je mag altijd contact opnemen om het te vertellen en misschien schrijf ik er dan wel een blog over!

Je kunt er eindeloos doorheen bladeren met je vingers en dan nog alleen maar Cd’s vinden van elke afgedankte Nederlandse zanger of zangeres: het Cd-rek. De plek waar alleen één vreemd typetje staat te kijken en jij niet eens meer naartoe durft. Is dát leuker dan je denkt? Ja, je kunt er echt nog pareltjes uithalen. Het CD-rek: leuker dan je denkt.

Legendarische hits voor een prikkie

Oké, oké, soms is het even zoeken maar ze zijn er echt. Geweldige Cd’s van supertoffe artiesten. De uitdaging is het meer dan waard.  Zo kocht ik laatst een CD van Micheal Jackson voor nog geen twee euro. Ik was er zo blij mee! Hij doet het nog perfect en er staan echt leuke nummers op. Weet van te tevoren waar je ongeveer naar zoekt. Zo kan je gerichter zoeken op genre of artiest. Ook kan je eens vragen aan een medewerker of hij/zij weet wat er nieuw is binnengekomen. Hou het in de gaten!

Ik heb niets meer met die oude schijfjes
Er is nu Spotify, waarom zou je dan ooit nog Cd’s kopen? Alles is digitaal en als ik iets vintage wil, dan koop ik wel een oude plaat. (Daar ga je mij ook nog een keer over horen hoor.)
Aangezien ik daar anders over denk, geef ik je nu een rijtje met dingen die tof zijn aan Cd’s:
1.Ook als je geen wifi hebt kun je deze muziek altijd luisteren
2. Zo hoeft je telefoon/laptop geen batterij te verbruiken aan muziek!
3. Het is een leuk verzamelitem van je favo artiesten
4. Je hebt iets tastbaars bij je muziek
5. Inmiddels zijn Cd’s ook wel weer bijna oldskool en daarom extra leuk. Koesteren!

 

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.