Het heeft even geduurd, maar nu gaat KringloopJunkie dan eindelijk beginnen. De race met een nieuwe website, die voordat je het weet boordevol staat met supertoffe artikelen voor jou. Interviews, LookBooks, kringlooptours, quizzen, verhalen en ontdekkingen, allemaal voor jou!

Iets met passie enzo

Kringloopwinkels zijn echt mijn hobby, net zoals bloggen een hobby van mij is. Soms blog ik gezellig over lifestyle op thehatwiththegirl.wordpress.com, of schrijf ik over taal op schrijvenmetpassie.wordpress.com. Het kan allemaal! Daarnaast draag ik bijna elke dag wel een item dat bij de kringloop vandaan komt. En zie ik er dan suf uit? Nope! En daar zal je achter komen in de ontdekkingsreis die je maakt op KringloopJunkie.

 

Door KringloopJunkie hoop ik mijn eigen kleine kiezelsteentje bij te dragen aan deze aarde, door jullie te stimuleren om te recyclen, upcyclen en hergebruiken. Het is zoveel leuker en makkelijker dan je denkt!

Inmiddels heb ik mijn instanaam (@kringloopjunkie) vast geclaimd, ook al staat er nog geen content op en heb ik nog geen volgers. Maar dat komt wel! Ik heb superveel vertrouwen in KringloopJunkie en het concept. Ik denk dat ik jou een unieke combinatie van artikelen kan aanbieden in een niche die nog niet veel voorkomt.

Hart van KJ

Lifestyle, fashion, DIY, travel, het komt allemaal vanuit één hart: het hart van een KringloopJunkie. Vanuit dat hart laat ik je zien hoe jij je steentje bij kunt dragen. In deze reis wil ik je laten zien dat kringloop lang niet altijd een saai stofnest is, maar dat het veel toffer is dan het lijkt! We gaan allemaal nieuwe mensen ontmoeten, inspiratie opdoen en avonturen beleven. KringloopJunkie is er voor de ontdekkers, de avonturiers, maar ook voor de mensen die liever alleen vanbinnen avontuurlijk zijn. Met ons allen gaan we op avontuur, op zoek naar de gaafste kringloopitems, de tofste shoplocaties en de leukste outfits. De vraag ligt bij jou: durf jij het aan?