Yes, we zijn eindelijk een tijdje op weg met KringloopJunkie.nl. Leuk! Ik heb er nog steeds een hele hoop plezier aan en probeer elke keer de website een stukje beter te maken. Zo probeer ik dingen die nu nog niet goed gaan te fixen, de lay-out netter te maken en ondertussen de leukste en interessante posts voor jullie te schrijven – misschien nog wel het allerbelangrijkste. Sommige posts vallen echt super goed in de smaak, zoals de KringloopJunkie test, de blog over lentekleuren en de favoriete aankoop van Tabitha! Jullie lazen ze massaal, echt super leuk. Maar nu ben ik benieuwd wat jullie nog meer willen lezen, personal updates bijvoorbeeld, maar ook vooral wat niet. Lees even mee en let me know in de comments!

Personal updates

Stageperikelen, gekke avonturen en andere personal updates? Yay or nay? Het lijkt mij leuk om wat meer over mijzelf te schrijven (ik zit te denken aan een maandelijkse update) maar als jullie liever alleen maar artikelen lezen over waar je de allerleukste kringloopwinkels weet te vinden, hoe je nou een schat vindt of nog iets heel anders, dan laat ik die updates lekker achterwege. It’s up to you! Laat het even weten in de comments of ergens anders!

Voor jou en met jou

KringloopJunkie.nl is niet alleen voor jou, maar ook met jou. Wil jij iets vertellen over een fantastische aankoop die je hebt gedaan, een geweldig kringloopavontuur of gewoon lekker over jouw outfits? Mail me even! Ook als je leuke ideetjes hebt voor artikelen, drop ze in de comments of stuur lekker een mailtje. Het is super easy en ik vind het vet leuk. Thanks!

Dus, heb je een mening en wil je die delen, doe dat dan vooral in de comments, in mijn mailbox of waar dan ook. Let me know wat je vindt van de personal updates. En heb jij een supertoffe aankoop of een keispannend kringloopverhaal, drop it here!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.